S-a pierdut TVA-ul la 3 obiective Nikon!

TVA redus la obiectivele Nikon

Nikon România anunță pierderea TVA-ului a trei produse până la sfâșritul lunii februarie, până pe 26 mai exact. Bineînțeles că nimeni nu va căuta acel TVA, tocmai de aceea trei obiective vor beneficia de o reducere excelentă. E vorba de trei teleobiective potrivite pentru orice tip de buget și, de ce nu, pentru o mare varietate de situații. Iată cele trei obiective care și-au pierdut TVA-ul. (așa-i că ar fi fost perfect ca TVA-ul să fie acum 50%?)

Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6 VR 564 lei

Clasicul și cel mai accesibil obiectiv al brandului Nikon este pe departe acesta, 55-200 VR. Eu îl am de peste doi ani și jumătate și sunt extrem de mulțumit de el. Majoritatea fotografiilor wildlife, cu păsări, unele portrete, de la unele evenimente, sunt realizate cu el. Chiar dacă nu este în tocmai soluția cu cea mai bună calitate, este una dintre soluțiile cele mai avantajoase.

Nikon AF-S 55-300mm f/4.5-5.6 VR – 1048 lei

Nikon 55-300 este un teleobiectiv care mie mi-a plăcut foarte mult. Puteți vedea un review al lui scris de mine aici și fotografii de la Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc. E solid, relativ rapid, perfect în majoritatea situațiilor, bun la wildlife, portrete (bokeh-ul e foarte plăcut uneori) și chiar peisaje de la distanță. Recomand cu încredere acest obiectiv!

Nikon 70-300mm f/4.5-5.6 VR1612 lei

 

Dacă vreți un plus de calitate (și un plus de preț) teleobiectivul acesta e perfect pentru gama mid-level. Dacă nu aveți nevoie de o deschidere mare a diafragmei pentru situații în care lumina e slabă, 70-300 VR de la Nikon e soluția ideală de cele mai multe ori.

TVA pierdut!

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *