”Salina Praid” și ”Povestea unor furnici” (Nikon D7000 HD)

În ultimele zile am realizat două clipuri, Full HD (1080p), cu Nikon D7000, un D-SLR care se descurcă însă excelent la realizarea unor astfel de clipuri. Sper să vă placă cele două filmulețe! Pentru următoare filmulețe urmăriți contul de YouTube Nikonisti.ro.

Povestea unor furnici

Este clipul meu de suflet! Ador fotografia macro și acum am experimentat și filmarea unor astfel de clipuri. (Dând din casă vă spun că va urma o astfel de serie foarte interesantă, o serie de clipuri macro realizate cu Nikon D7000) Clipul a fost realizat cu obiectivul Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 cu ISO 5000 (da, cinci mii) și f/22. Din păcate nu am reușit să obțin un câmp mai mare de profunzime nici cu. Filmul este bazat pe seria ”Povestea unor furnici”.

Salina Praid din Harghita

Clipul a fost realizat în Salina Praid (în curând veți vedea un fotoreportaj de acolo), un loc aparte pentru toți cei care doresc să ajungă în subteran, să cunoască terapia prin aerul specific salinei, cel sărat, și liniștea divină. Filmulețul include și drumul de intrare și ieșire din salină, un drum ce se realizează cu un autobuz dedicat transportului de persoane.

9 comments
  1. salut. felicitari pt “povestea unor furnici”. poti sa dai citeva detalii? obiectivul intors cum l-ai tinut, camera a fost pe trepied…?

    1. Salut!

      Da, camera a fost pe trepied și obiectivul întors îl țin cu ajutorul unui inel inversor. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *