Salutari din Bucuresti

Salutări din București

De azi dimineața pana mâine seara Bucureștiul îmi este gazdă pentru examenul de admitere la SNSPA, Comunicare si Relații Publice, Publicitate. Mâine dimineață, la ora 8, încep examenul la limba si literatura româna. Sper sa fie bine, voi reveni luni cu mai multe impresii.

Pana atunci va las cu o fotografie cu Casa Poporului, celebrul obiectiv care apare in mai toate fotografiile realizate in capitala. Fotografia este preluată direct de pe aparatul foto pe noul iPad primit in teste de la QuickMobile. In 5 minute am reușit sa scriu articolul si sa preluarea fotografia fără sa fiu nevoit sa apelez la un laptop sau un calculator.

20120721-180615.jpg

4 comments
  1. esti de-al meu:D. in 2008, am terminat SNSPA – Comunicare si Relatii Publice. In 2008 nu exista inca sectiunea de Publicitate, parca au deschis-o la un an dupa, ca as fi ales-o si eu. Mult succes!

    daca ai timp, iti recomand sa fotografiezi Casa Poporului dintr-unul din blocurile din jur sau de la balconul Spitalului de la Eroilor. Asta, fiindca-ti plac fotografiile de sus. Detalii: http://hai-la-bord.blogspot.com/2011/03/grandoare-din-toate-unghiurile.html

  2. Îți recomand sa mergi la MNAC (Muzeul de arta contemporana) care este in Casa Poporului, cu intrarea prin Calea 13 Septembrie, dacă nu te atrage arta de acest gen cu siguranță o sa-ți placa orașul de la terasa de la ultimul etaj. Mai multe pe mnac.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *