Scurt pentru o cauză – Un gest impresionant

În urmă cu aproximativ 3 luni Roxana Radu a făcut un gest impresionant, a făcut un pas care cu siguranţă a fost greu de înţeles de foarte multe persoane.

A fost lansată astfel o nouă campanie numită Scurt pentru o cauză. Această nouă campanie “finanţată” de Domnul G. are ca scop ajutorarea persoanelor ce suferă de anumite boli şi au nevoie de ajutor pentru continuarea tratamentului.

În schimbul unei sume de bani, 2000 euro (bani care ulterior erau donaţi persoanelor bolanve), câteva bloggeriţe au renunţat la podoaba lor capilară, ajutând astfel câteva suflete necăjite.

Bloggeriţele ce s-au implicat în această campanie şi au renunţat la minunatul lor păr sunt: Roxana Radu, Oana Brătilă, Anca Bundaru, Tara Duveanu, Mika Pană, Oana Portase, buy pill viagra target=”_blank”>Elena Cîrîc, Lori Modoran şi Corina Georgescu.

Cu siguranţă gestul fetelor este destul de greu de înţeles de foarte multe persoane printre care mă număr şi eu. Încerc să mă pun în această postură însă nu pot. Nu sunt în măsură să critic gestul şi nici nu aş avea de ce, este impresionant.

Vreau să vă felicit şi să vă ofer următorul trandafir fetelor pentru curajul pe care l-aţi avut şi pentru că aţi ajutat foarte multe persoane! Aşa cum a spus Oana în materialul Antenei 1, “Părul creşte, faptele rămân”.


10 comments
  1. İmpresionant… in sfarsit mai vedem si astfel de gesturi care din pacate in ziua de azi sunt tot mai rare.

    Felicitarile mele !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *