Simbolul unui portret

În spatele fiecărui portret se află o poveste, se află un suflet ce trebuie cunoscut în de-aproape şi o speranţă ce nu va pieri niciodată. O imagine superficială poate ascunde însă multe.

În spatele acelui aspect Cleocin se poate afla o poveste ascunsă ce nu doreşte a fi cunoscută, însă se poate afla şi o viaţă aparte, un destin special ce asigură persoanei unicitate.

Portretele sunt simple proiecţii ale perfecţiunii, simple simboluri definite pentru eternitate ce niciodată nu vor fi cunoscute decât de propriul suflet, capabil să înţeleagă şi să accepte fie drame sufleteşti, fie bucurii existenţiale.

9 comments
  1. Nu stiu sincer de ce unii o lauda atata pe fata aia, Bianca. Pe bune…mie mi-au placut mai mult Paula sau Simona. Sunt mult mai naturale. In schimb la Bianca se vede ”kilu” de fond de ten care si-l aplica pe fata. In fine…sa ma scuze Dragos pentru comentariul facut insa mi-am exprimat doar parerea. Lumina buna!

  2. scuzatima de comentariu…dar sincer chiar daca ar avea fond de ten nu sar vedea si pozele sunt editate…nu va mai dati cu parerea dak habar nu aveti de nimik

  3. Nu e cazu sa vorbim de kil eu o stiu si in realitate ,cred ca nu poti sa accepti perfectiunea si ce vezi ca arata bine gata zici ca are kilu de machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *