Simple culori? Sau mai mult de atât?

Simple culori

Culorile sunt prezente oricând și oriunde în viața noastră. Recunoașterea culorilor nu se rezumă doar la acele lucruri fizice clar definite, la faptul că cerul e albastru, iarba verde, asfaltul gri și așa mai departe. Culorile definesc fiecare caracteristică a noastră, a vieții pe care o trăim.

Fiecare culoare definește un sentiment. S-a dovedit faptul că oamenii, involuntar, reacționează diferit în funcție de culoarea încăperii în care se află. S-a dovedit că albastrul linștește și s-a stabilit universal de-a lungul timpului că roșul e culoarea pasiunii. Deci culorile nu definesc doar lucruri, ci și sentimente sau stări sufletești.

Totuși, uneori ne referim la ele ca la niște lucruri simple ce ni se par perfect normale. E oare chiar așa? Pentru mine cel puțin, culorile, așa cum se regăsesc ele în întreg universul, reprezintă o perfectă armonie care nu putea fi ilustrată mai bine decât e acum.

Fotografiile au fost procesate cu noul Photoshop CS6 – varianta beta, o puteți descărca de aici – despre care voi reveni cu prime impresii zilele acestea. Până acum îmi place tareee mult! 

Simple culori

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *