Snowtubing, o nouă experiență

Snowtubing

În urmă cu două săptămâni, după o perioadă lungă în care am așteptat ca iarna să vină ca atare, am experimentat ceva nou, snowtubing-ul, sau spus pe românește, datul cu camera de ”tractor” pe o pârtie special amenajată. Bine, adevărul e că e mai mult decât o cameră de ”tractor” și mai mult decât o simplă pârtie.

E vorba de un traseu foarte simpatic și niște camere desenate la fel în care poți sta însă foarte comod fără a te lovi de sol în timp ce cobori cu o viteză foarte mare. Partea cea mai tare, pentru fiecare dintre noi cred, e aceea că există un sistem care te și urcă la punctul de pornire, evitându-se urcările lungi și greoaie.

Mie unul mi-a plăcut tare mult. Din păcate traseul era relativ scurt și simplu, însă cel puțin în primele ture trăiești câteva secunde într-un ritm destul de special. Fotografiile au fost realizate pe pârtia de snowtubing de pe Harghita Băi. Informativ, prețul unei coborâri/urcări este de 2 lei.

Snowtubing

8 comments
  1. Salut am incercat si eu fenomenul de snowtubing…..la Cavnic in Maramures unde partia era mai mica.L-am incercat anul trecut fiindca nu ma pricepeam nici la ski si nici la snowboard. Lumina blanda iti doresc.

  2. Dupa ce in urma cu vreo 2 ani am incercat Snowtubing in Poiana Brasov, weekendul trecut am pus in opera propria versiune pe o partie dedicata in Brasov. Abia astept urmatorul weekend

  3. Cam departe de casa mea, dar n-as spune nu unei asemenea experiente. Cu prima ocazie cand ajung la munte, daca mai ajung iarna asta, voi incerca si eu snowtubing-ul. Pare foarte tare !

  4. Unde am fost eu, Mures, i se zice “gogoasa” si sincer daca nu sti cum sa stai pe ea poate fi destul de periculoasa.Oricum vine cu multa adrenalina si distractie mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *