Gura Portiței, între Lacul Razim și Marea Neagră

(O recenzie client)

150 lei600 lei

Algele roșii se regăsesc doar într-o anumită perioadă din an, iar peisajul arată absolut spectaculos.

Golește
Categorie:

Descriere

Acest tablou e cadoul pe care ți-l poți face ție ori pe care îl poți oferi cuiva drag. Vei găsi în acest magazin online tablouri cu fotografii surprinse de-a lungul ultimilor ani în locuri frumoase din România și din lume.

Tablourile sunt realizate folosind servicii și materiale de calitate. E bine să știi că imaginile sunt imprimate și înrămate de tipografia AZERO din București, iar apoi sunt bine ambalate pentru un transport în siguranță până la tine acasă.

Tabloul va fi livrat prin curier în termen de 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Livrarea este gratuită pe teritoriul României. Pentru livrare în afara granițelor, trimite un e-mail pe tablouri@dragosasaftei.ro înainte de plasarea comenzii.

Pe aceeași adresă poți scrie și dacă dorești să comanzi tabloul pe alte specificații față de cele de mai sus.

1 recenzie pentru Gura Portiței, între Lacul Razim și Marea Neagră

  1. Oana Balmau (proprietar verificat)

    Multumim foarte mult pentru tablou! Arata excelent in casa noastra.
    Am comandat un tablou de 60x90cm, cu rama de lemn alba, pentru un cadou de Craciun. Print-ul fotografiei si toate materialele sunt de calitate foarte buna. Comunicarea cu Dragos a fost placuta, eficienta si rapida. Chiar daca am facut comanda in timpul perioadei aglomerate de Craciun, Dragos s-a asigurat ca tabloul a fost gata la timp pentru sarbatori.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *