Târg de Crăciun (test Nikon D7000)

Luni am avut ocazia să particip la un mic târg organizat în preajma sărbătorilor de iarnă în oraşul Odorheiu-Secuiesc. În cadrul târgului comercianţii au avut ocazia de a-şi expune produsele şi de a îndura în acelaşi timp gerul groaznic.

Acest eveniment a fost şi un prim test pentru noul meu Nikon D7000. Am făcut majoritatea fotografiilor pe o temperatură de -20 grade Celsius şi o lumină foarte slabă.

În ciuda acestor lucruri folosindu-mă de iso 2000, 2500 şi 4000, şi de obiectivul Nikkor 50 1.8 AF-D, am reuşit să obţin aceste fotografii care îmi plac foarte mult.

Puteţi vedea astfel că Nikon D7000 se comportă excelent pe lumină slabă. M-am îndrăgostit rapid de acest aparat, am spus-o şi o voi mai spune ori de câte ori am ocazia.

16 comments
  1. Foarte bine se comporta la iso mare.Sunt la curent cu review-urile de pe site-urile importante dar e altfel cand testul e facut in underground-ul presei foto.Se simte altfel,mai real.D7000 este si pe lista mea de vise si sper sa devina realitate in primavara lui 2011.

    1. Sa continui sa urmaresti blogul ca voi mai posta teste ale D7000-ului in diverse conditii. 🙂 Chiar maine vine un articol de la un eveniment in care am tras cu ISO mare si obiectiv slab. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *