Teama de necunoscut

Spaima de necunoscut este probabil una dintre cele mai de temut fiind capabilă să te schimbe în totalitate, să te inducă într-o altă lume căzând sub controlul fobiilor ce nu te vor lăsa liber niciodată.

Rămânând singur în această lume atât de necunoscută îţi doreşti din ce în ce mai mult să poţi evada, să te poţi întoarce la propriul tău univers. Acest lucru nu mai este însă posibil. Teama de nescunoscut te-a adus într-unul dintre cele mai înfricoşătoare jocuri, cel al singurătăţii..

15 comments
  1. Foarte frumos. La fel ca cei de sus si eu zic ca asta a fost cea mai buna sedinta foto de pana acum. Tipa naturala iar pozele sunt bune. Imi place mult.

  2. Si normal ca a fost cea mai buna sedinta pentru ca decorul a fost asezat cum trebuie. Ar fi iesit si sedintele foto precedente ok daca decorul ar fi asezat ca lumea. Oricum…felicitari pentru poze!

    comentariu editat, ti-am trimis motivul pe mail

  3. nu stiu nca ce imi place mai mult din blogul tau, …pozele sau cele cate randuri de introducere, …poate felul in care atrag atentia asupra detaliilor din imagini

  4. Cum ti-am mai spus si pe forum mie imi plac mult, se pare ca cei de pe softpedia nu prea inteleg astfel de idei si sunt mai axati pe fotografia comerciala, as zice sa continui, este o idee excelenta pe care nu am mai vazut-o la nimeni :).

    1. Multumesc! Cam asa e, daca ar fi fost sa fac fotografiile astea CORECT din punct de vedere tehnic nu mai transmiteau nimic, asta e sigur. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *