Teatru: "Soldaţii", regia K.Szabo

În cadrul festivalului transilvănean de teatru, “Drama”, în Odorheiu-Secuiesc au avut loc şi două piese de teatru în limba română. Cea de a doua piesă de teatru a fost “Soldaţii” fiind realizată în regia lui K.Szabo, un tânăr regizor care la doar 23 de ani prelua conducerea teatrului din Odorheiu-Secuiesc.

În cadrul piesei este vorba de o comunitate rurală în care locul (rangul) fiecărei persoane este bine stabilit şi totul funcţionează după o serie de coduri etice. Scena începe printr-o levitra buy on line cină cu întreaga familie dar şi invitaţi precum preotul satului.

În timp ce atmosfera se încingea pe uşă intră o biată servitoare care anunţă faptul că soldaţii au intrat în sat şi au ucis deja câteva persoane. În scurt timp soldaţii pun stăpânire şi pe casa boierului în care se cina creându-se astfel o stare de tensiune.

După o serie de ameninţări şi interogatorii scena ia sfârşit prin eliberarea tuturor persoanelor şi rănirea însă a unui membru din familie.

(more…)

6 comments
  1. Buna Dragos,

    Urmaresc blog-ul tau nu de f mult timp …. mai precis de cand am hotarat sa cumpar un D7000. Inca nu sunt hotarat cu acest aparat ….. Pozele pe care le-ai postat aici cu acest model , unele sunt SUPER altele sunt f proaste … nu ma refer la incadrare, post procesare etc…. 🙂 Sincer am nevoie de o parere de la tine despre acest aparat …. Ce imi pot permite este un 18-105, ce crezi, as face fata pt inceput la fotografia de nunta cu el? Ai facut fotografie de nunta? Ce parere ai, etc 🙂
    Sincer am facut fotografie de nunta cam vreo 7 ani cu un Canon pe film …. am o pauza de vreo 6 ani in fotografie si se pare ca a revenit aceasta pasiune … Despre digital nu stiu prea multe. Crezi ca ar face fata pt inceput la ,,nunta”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *