Teatrul Masca: Pierrot Lunatecul

Teatrul Masca: Pierrot LunateculÎn cadrul festivalului de teatru al primăverii din Odorheiu-Secuiesc Teatru Masca din București va susține trei reprezentații. Una dintre acestea s-a desfășurat aseară prin intermediul piesei ”Pierrot Lunatecul”, o piesă superbă de teatru care îmbină pantomima cu muzica și dă naștere unei prestații deosebite.

Care e povestea piesei ”Pierrot Lunatecul”?

Piesa de teatru este structurată pe mai multe capitole care prezintă povestea în mai multe cadre. Întâi se prezintă personajul principal ca fiind fotograf, apoi un amant, apoi un pescar, o cântăreață și, în final Pierrot Lunatecul. Modul în care este prezentată întreaga poveste este unul aparte, unul deosebit. În unele momente mă oprisem din fotografiat deoarece eram pur și simplu atras atât de mult de poveste încât nu doream să mă rezum la a privi scena prin obiectiv.

Mie unul mi-a plăcut enorm de mult piesa aceasta, sunt curios cum vor fi cele de astăzi, deși bănuiesc de pe acum că mă vor încânta enorm de mult! Piesa de teatru ”Pierrot Lunatecul” a fost regizată de Mihai Mălaimare. Mai multe informații despre Teatrul Masca puteți găsi pe site-ul oficial, site pe care sunt publicate și informații despre program și despre piesele de teatru.

7 comments
  1. costumele sunt superbe, m-au impresionat ft mult. imi place si cum ai surprins momentele din piesa. m-ai convins sa merg sa ii vad si eu atunci cand se vor intoarce in bucuresti:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *