Trăind doar o zi pe pământ

Se spune că fluturii şi alte insecte trăiesc doar o zi pe pământ.

Această zi poate fi considerată precum o viaţă ce are a trece prea repede, însă în acelaşi timp le oferă “fluturilor” posibilitatea de a realiza imposibilul şi de a depăşi orice limită existentă.

Gândindu-ne că această zi, această scurtă viaţa a fluturilor poate reprezenta chiar destinul fiecărei persoane, ne este aproape imposibil să ne imaginăm multitudinea de lucruri ce pot fi realizate într-o zi.

Dacă ar fi să vă naşteţi doar pentru o zi, care ar fi lucrurile ce le-aţi face în acea zi?

vardenafil class=”aligncenter size-medium wp-image-5607″ title=”traind-doar-o-zi-pe-pamant2″ src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2010/08/traind-doar-o-zi-pe-pamant2-300×229.jpg” alt=”” width=”300″ height=”229″ />

13 comments
  1. E foarte simplu. As manca si as procrea si daca ramane timp as mai procrea. pentru ca urmasii sa poata face asta mai departe.
    Noroc ca nu suntem fluturi 🙂

  2. Cât mai multe și cât mai bune. Fără prejudecăți și fără inhibiții, numai țeava tunului să ducă. :))

    Mă încearcă o neliniște totuși: dacă am trăi toți doar o zi s-ar mai gândi cineva să se sinucidă?

  3. aiurea cu fluturii ce sa zic:)) daca ei traiesc numa o ziii la ei in fiecare zii e inmormantare,parastas etc 😀 aiurea ce sa faci :)) nu sunt fan fluturi asa ca din partea mea sa traiasca si o luna si 10 minute ca mie tot una :)) oricum tari pozele 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *