TravelKit.ro – Accesorii de călătorie

De multe ori aţi ajuns probabil în ţări precum Marea Britanie în care aţi fi avut nevoie de un adaptor pentru a vă folosi de prizele existente. De şi mai multe ori v-aţi enervat pe moment şi aţi apelat fie la magazine din ţara respectivă, fie la recepţia hotelului, pensiunii etc.

V-ar fi fost mult mai simplu însă dacă aţi fi achiziţionat din ţară un adaptor pentru priza, adaptor care cu siguranţă v-ar fi fost de mare folos! Achiziţionând un adaptor universal scăpaţi de orice grijă şi de stresul că electronicele ce le luaţi cu dumneavoastră nu vor putea fi folosite.

Pe TravelKit.ro puteţi găsi şi orice fel de adaptor electric fie simplu, fie universal, fiindu-vă de mare folos în foarte multe situaţii. Tot în cadrul acestui site puteţi găsi şi alte produse şi accesorii de călătorie precum truse medicale, lacăte pentru valize, pungi rezistente la apă etc.

Este foarte important însă să reţineţi că achiziţionarea acestor produse din timp vă poate scuti şi de preţul uriaş ce ar trebui să îl plătiţi fie la aeroport fie la magazinele de specialitate din ţara unde veţi merge.

Produsele regăsite pe TravelKit.ro pot fi achiziţionate şi din showroomul din Bucureşti, mai multe informaţii găsind pe site-ul magazinului de accesorii pentru călătorii.

5 comments
  1. da, un sfat bun! nu se gandeste toata lumea la amanunte din-astea cand pleaca la drum, si cand se trezeste acolo fara anumite accesorii, alearga si cumpara prima varianta gasita la vanzare…asta in caz a o gaseste…:)) ………mi s-a intamplat 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *