Turul Ciclist al Tinutului Secuiesc – Etapa a III-a

Turul Ciclist al Tinutului Secuiesc

Azi a avut loc cea de a treia etapă din cadrul Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc. Așa cum vă anunțam ieri, am fotografiat o parte din etapa de azi din gyrocopter. A fost un zbor foarteeee interesant. Experiența pilotului, lui Lorand, a fost cea care a contat cel mai mult. Am zburat la câțiva metri de sol, paralel cu cicliștii, i-am urmărit în locuri în care se poate ajunge cu greu și am profitat de manevrabilitatea gyrocopterului pentru a surprinde anumite cadre. Nu cred că am fi putut face asta cu un alt tip de aparat de zbor. Pur și simplu nu cred. Gyrocopterul e extrem, dar extrem de manevrabil.

Datorită prietenilor Nikonisti, am fotografiat întreg evenimentul cu Nikkor AF-S 70-200mm f/2.8 G VRII. Puteți vedea mai jos rezultatele. Am fost foarte, foarte mulțumit de modul în care s-a comportat obiectivul. Din păcate condițiile meteo nu ne-a permis zborul fără ușă, acesta fiind și motivul pentru care unele fotografii nu au ieșit la fel de sharp.

Etapa de azi a avut următorul traseu Miercurea Ciuc – Vlăhiţa – Brădeşti – Gheorgheni – Miercurea Ciuc – Harghita Băi, însumând circa 180 de kilometri și câteva porțiuni de cățărări care au solicitat eforturile maxime ale cicliștilor. Etapa a avut în total 3 sprinturi și 4 cățărări, aceasta fiind câștigată de rutierul croat de la Tușnad Cycling Team, Matja Kvasina.

Turul Ciclist al Tinutului Secuiesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *