Turul ciclist al Tinutului Secuiesc – Etapa de final

Turul ciclist al Ținutului Secuiesc - Câștigătorul etapei

Etapa de final din Turul ciclist al Tinutului Secuiesc a fost probabil una dintre cele mai intense din această competiție, fiind câștigată, cu doar două secunde avans, de austriacul Florian Bissinger, ciclistul care a câștigat și cea de a doua etapă. A treia etapă a fost desemnată de un sprint individual de 8km și un tur final, de 120km, care cuprindea și un circuit de 17 ture pe străzile orașului Miercurea-Ciuc. Circuitul de final a fost destul de greu, ținând cont de faptul că traseul de 6km de pe străzile orașului a conținut mai multe pante abrupte menite să îi încetinească pe competitori.

Iată rezultatele finale ale competiției:

  • Cel mai bun sprinter: Sosnitskyy Anatoliy
  • Cel mai bun cățărător: Braico Alexander
  • Cel mai bun ciclist sub 23 ani: Oleksandr Prevar
  • Cea mai bună echipă: Tușnad Cycling Team

Din păcate, asemeni celorlalte etape, nici cea de final nu a fost terminată de toți participanții, mulți fiind eliminați chiar de juriu pentru diferențele foarte mari de timp. Per total competiția a fost extrem de interesantă și i-a provocat destul de mult pe cicliști. Sperăm ca și anul viitor să fie la fel de bine totul! Felicitări participanților și organizatorilor!

Unele fotografii sunt zgomotoase din cauza sensibilității ISO. Lumina a fost mult prea slabă și am fotografiat chiar și cu ISO 4000 pentru a obține fotografii cât mai clare, ținând cont că viteza cicliștilor a fost de peste 50kmh.

Mulțumesc Federației Române de Ciclismlui Chinezu și Cătălin Cirnu pentru această șansă! Veți putea citi articolele despre competiție și vedea toate fotografiile, în fiecare zi, pe sportlocal.ro, dar și aici pe blog. Promit să revin cu fotografii frumoase! Totodată mulțumesc Nikon România și SKIN Media pentru posibilitatea de a avea la mine mult îndrăgitul obiectiv Nikkor AF-S 10-24mm f/3.5-4.5 și teleobiectivul Nikkor AF-S 55-300mm f/4-5.6 VR.

Turul ciclist al Ținutului Secuiesc

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *