Ultime peisaje ale verii

In urma cu cateva zile va spuneam ca voi scrie un articol cu fotografii procesate și publicate cu ajutorul tabletei Motorola Xoom. Iata ca a venit momentul.

Articolul acesta este realizat în totalitate cu ajutorul acestei tablete. Procedeul e relativ simplu. Am transferat fisierele .RAW de pe aparat, le-am procesat cu ajutorul unui program dedicat, si apoi am scris si publicat articolul prin clasicul WordPress for Android sau prin browser-ul tabletei. Simplu, rapid si eficient.

Mai multe detalii despre aplicatiile folosite si metoda veti putea citi intr-un articol urmator. Va veti intreba poate de ce a-ti alege o tableta in locul unui laptop pentru editare foto? Tableta nu e pentru a edita fotografii constant, dar de multe ori e mult mai usor de carat decat un laptop.

Un exemplu ar fi momentul in care un fotoreporter se afla la un eveniment si fotografiaza. Redactorul ii cere pozele in cateva minute si fotoreporterul e cu geanta foto la el. In majoritatea gentilor foto exista un buzunar in spate care se potriveste de minune cu dimensiunea oricarei tablete. Utilizand metoda de mai sus fotoreporterul ajunge sa trimita in cateva minute fotografiile cerute. Aici devine cu adevarat utila o tableta.

Multumesc evoMAG pentru posibilitatea de a testa aceasta tableta!

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *