Un cadru de noapte de #prinSibiulmeu

Prin Sibiul Meu

Ieri, în prima zi de Prin Sibiul Meu, un eveniment care are ca scop promovarea frumosului centru cultural al transilvaniei, am reușit să realizez câteva fotografii nocturne în cadrul unui concurs  cu aceeași temă. Fotografia care mi-a plăcut cel mai mult este cea de jos, fiind totodată și cea cu care particip la concurs. Se desfășoară pe Facebook, așa că fiecare like la fotografie e un pas înainte.

Sibiul arată minunat oricum l-ai privi. Fie din avion, fie de la sol, fie ziua, fie noaptea, Sibiul e un oraș care să îți ofere acea poftă de viață, acel chef nebun de plimbat și de stat până târziu în noapte în zone care te fac să te simți atât de bine încât ai impresia că ești acasă. Azi urmează să facem un tur al orașului și să descoperim toate părțile frumoase ale acestuia. Iată fotografia de care vă spuneam alături de entuziasmul cu care pornesc imediat să vizitez orașul.

Prin Sibiul Meu este un eveniment realizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) şi cofinanţat de Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu în cadrul programului Sibiu Baroc Update. Parteneri principali: Citroen RomâniaAutonom inchirieri masini şi Ibis Hotels Sibiu. Mulţumim pentru susţinere: CNM AstraMuzeul BrukenthalIvelo Sibiu, şcoala de fotografie Image Art, pivniţa de vinuri WeinkellerPardon Cafe Sibiu, Atrium Classic Cafe.

Prin Sibiul Meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *