Un motiv să zâmbim

Un motiv să zâmbim

Ieri scriam pe Twitteratunci când crezi că ai o zi aiurea, gândește-te că poate fi mai rău. Imediat după ce am scris asta mi-am dat seama că nu e deloc așa sau cel puțin nu e cel mai ok mod de a gândi. Mi-am dat seama că și atunci când simți că totul se prăbușește deasupra ta mai e ceva care să îți oferă o speranță, mai e o lumină pe care să o poți privi.

Gândește-te că poți avea un motiv să zâmbești sau cel puțin îți poți creea unul. Tu ești cel care își ghidează propria viață și doar tu vei ști cum și mai ales când vei găsi acea speranță. Eu unul am crezut întotdeauna optimismul e cea mai ușoară cale de a vindeca orice rău. Totuși, optimismul are propriile limite. Cred astfel că atunci când îți dai seama că acel o să fie bine e deja fără nicio valoare, gândește-te totuși că ai nevoie de o rază de speranță.

Acea rază de speranță ți-o faci tu sau vine de cele mai multe ori exact de acolo de unde nu te așteptți. Pentru că întotdeauna putem găsi o parte bună. Pentru asta merită să avem un motiv să zâmbim

Un motiv să zâmbim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *