Un nou început, o nouă perioadă, facultatea

Festivitatea de deschidere - SNSPA

Festivitatea de deschidere - SNSPA

Azi dimineață a fost Ziua Z. A fost the day. Ziua în care știam că urmează un nou început. Ziua în care aveam să pășesc pe treptele facultății. Bine, asta s-a întâmplat la nivel teoretic pentru că festivitatea de deschidere pentru SNSPA a fost la Casa Poporului, un fapt bun, zic eu. Poate pentru că sala în care s-a ținut festivitatea era foarte mare și încăpeau toți studenții, poate pentru că unii nu ajunseseră până acum în Casa Poporului și acum au avut ocazia să o vadă, poate pentru că printre invitații s-au aflat și nume mari.

Nu contează de ce și pentru ce. Ideea e că acolo s-a ținut festivitatea de deschidere. Ce m-a încântat mai mult a fost faptul că am putut să-mi petrec mai mult timp cu colegii care pe parcursul acestor ani și nu numai, cine știe, îmi vor deveni prieteni. Cafeaua de după a fost cu siguranță festivitatea de deschidere pe care o așteptam cu toții.

Mă bucur că am început să mă familiarizez cu Bucureștiul și cu tot ce înseamnă mersul dintr-un capăt în altul, autobuzele pe care trebuia să le iau sau stațiile la care trebuia să cobor. :- )

Festivitatea de deschidere - SNSPA

Festivitatea de deschidere - SNSPA

7 comments
  1. O să trebuiască să mai reduci din obiectivele foto ca să faci loc caietelor în rucsac. 🙂 Sau să-ţi cumperi un rucsac/geantă mai mare, asta dacă stai bine cu spatele. 🙂

  2. In fiecare an, festivitatea s-a tinut la Palatul Parlamentului. eu m-am dus mai mult ca s-o vizitez inauntru, desi o mai vazusem o data inainte. In 2008, mare organizare nu a fost, cateva discursuri si cam plictiseala. Dar interiorul arata intr-un mare fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *