Un weekend #prinBrasovulmeu

În urmă cu o săptămână am avut parte de o surpriză plăcută din partea lui Ovidiu Eftimie și Bogdan Dăscălescu, invitându-mă la un prea-frumos tur prin orașul care îmi place atât de mult, Brașov. Astfel, în acest weekend, voi redescoperi Brașovul și voi reveni cu câteva informații, sunt convins că extrem de interesante și plăcute, despre orașul de la poalele Tâmpei.

Abia aștept să vizitez o mare parte din locurile frumoase și interesante ale Brașovului, abia aștept să vă pot arăta fotografii frumoase. Sper să țină vremea cu noi și să ne ofere o căldură plăcută, de munte, asta ca să ne simțim cu toții bine. Am fost anunțați că vom vizita câteva locuri interesante din Brașov și am reușit încă din primul brief să aflu deja câteva informații pe care nu le știam despre acest oraș.

Promit să revin cu fotografii frumoase, deși n-ar avea cum să iasă altfel pentru că Brașovul oferă un potențial uriaș! Până atunci vă invit să vedeți fotografiile din Zbor peste Transilvania de deasupra Brașovului, sunt convins că le veți găsi măcar interesante! Fotografiile le voi realiza, în mare parte, cu Nikon 1 V1. Până acum pe mine m-a fascinat, aștept să văd ce surprize îmi va rezerva în continuare!

Evenimentul Prin Brașovul Meu are loc datorită sponsorilor și partenerilor cărora le mulțumim frumos –  Ciucaș, Pensiunea Ambient, Hotel Aro Palace, Sergiana, German BakeryAsociatia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov.

Zbor peste Transilvania: Brașov

17 comments
  1. Nu arata rau fotografia..probabil te vei distra minunat in Brasov,alaturi de alti bloggeri precum zoso si multi altii,asteptam fotografiile si sa ne scrii pe unde ai umblat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *