Urmă de lumină în întunericul suprem

Întunericul poate fi definit precum un spaţiu infinit, spaţiu ce te integrează uşor într-o altă lume, cu totul şi cu totul diferită. Această lume a infinitului absolut ilustrează drumul fiecărei fiinţe prin viaţă, descoperindu-se încet câte o rază de speranţă în tot acest întuneric.

Astfel, orice mică urmă de lumină ce pătrunde paşnic prin acest univers al negurii existente pretutindeni, este o urmă de speranţă  şi un vis la ceva mai bun, la o oră de lumină.

Aprecind fiecare secundă din această rază a fericirii este chiar transpunerea sufletului tău în calea raiului contopindu-te cu cerul, devenind fiinţa supremă, demiurgul..

buy soma online alt=”” width=”384″ height=”177″ />

4 comments
  1. Felicitari. Inca un set reusit de fotografii. O mentiune; mie mi se incarca foarte greu versiunea mare a fiecarei poze. Cumva tu pui poza asa cum o ai in calculator, ca altfel nu-mi explic de ce se incarca asa greu. Daca da, sugestia mea ar fi sa redimensionezi pozele la maxim 1024 px, pentru ca oricum, mai mari de atat nu le arata lightbox-ul…

    1. Multumesc ! Pozele le uploadez la rezolutia de 800px pe latura mare deci nu asta e problema, e de la pluginul pentru imagini ca nu se impaca bine cu Chrome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *