Username.ro – Disponibilitatea unui nume în social media

De multe ori înainte de a ne începe activitatea pe una dintre rețelele de socializare ne gândim să alegem numele deja folosit la o altă rețea. În acest caz procedura e simplă, iar dacă numele e liber înregistrăm imdiat contul. Cum ar trebui însă să procedăm dacă în momentul de față nu avem niciun cont pe aceste canale social media și dorim să ne facem unul?

Cel mai bine ar fi să alegem un nume de utilizator identic la toate, însă verificând manual acest lucru veți pierde foarte mult timp. Pentru asta a fost creeat username.ro. Ce face acest site? Cu ce vă poate ajuta? Scriindu-vă numele dorit veți afla, în mai puțin de 5 secunde, disponibilitatea acestuia pe fiecare dintre rețelele de socializare din momentul de față.

Scopul site-ului, acela de cautare utilizatori, este atins în momentul în care o persoană reușește să își aleagă un nume unic pentru fiecare rețea de socializare, un nume pe baza căruia să fie identificată foarte rapid și ușor. În cazul în care după realizarea de cautare username veți vedea că numele vostru este ocupat în anumite rețele de socializare veți putea, cu un singur click, să mergeți la profilul respectiv pentru a afla mai multe detalii.

Principiul este foarte simplu și rapid de folosit. Dacă sunteți la început și doriți să aveți același nume peste tot vă recomand cu încredere acest site. Mai bine încercați să aveți aceeași identitate de la început decât să vă dați seama de acest lucru mai târziu.

Username.ro - căutare utilizatori în retelele sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *