Vă invit la expoziția ”Best of Comunitate Foto”

Expoziție Comunitate Foto - Dragoș Asaftei

Sunt convins că ați văzut cel puțin o fotografie pe portalul Comnuitate Foto. Mie, personal, îmi place tare mult cum îmbină la un nivel destul de ridicat pasiunea pentru fotografie și posibilitatea de evidențiere a fotografilor și fotografiilor de calitate. Comunitatea Foto e chiar o comunitate și, din păcate, nu se poate spune același lucru despre multe portaluri din țara noastră cel puțin.

În perioada aceasta, până pe 15 iunie, în Iulius Mall din Cluj, puteți vedea o expozție cu cele mai bune fotografii de pe portalul Comunității Foto de până acum. Am și eu expusă o fotografie. E vorba despre un cadru din seria de fotografii Sighișoara din zbor. Mi-ar plăcea să îmi spuneți dacă ați vizitat expoziția și dacă v-au plăcut fotografiile expuse. Dacă aveți timp, merită să treceți pe acolo!

Fie că sunteţi pur şi simplu la cumpărături sau aţi venit special pentru fotografiile expuse, vă invităm în Iulius Mall Cluj, atât la vernisajul de pe 25 mai, cât şi într-una din celelalte 20 de zile de expoziţie, pentru a admira creaţiile spectaculoase şi pline de înţelesuri ale celor 26 de pasionaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care înţeleg cu adevărat motto-ul CF „Hrăneşte Fotograful din Tine!”: 

Adeline Florea, Alexandra Marinescu, Andrei Lăpuşte, Constantin Dinu, Cosmin Bararu, Daniela Iancu, Diana Aștilean, Doina Chirtoacă, Dragoş Asaftei, Florin Sârb, Gabriel Cătălin Grădinaru, Gabriel Prescorniţă, Halasz Szabo Haynal, Ileana Boșogea-Tudor, Iliu Nicolae, Ioan Covariuc, Ionel Dragomirescu, Ionut Caraş, Irina Roşca, Marius Iancu, Mihai Semenescu, Mihály Zoltán, Robert Aelenei, Rus Gausa, Tarquinius Vădeanu şi Valentina Silea.

Program de vizitare: zilnic, în intervalul 10.00-22.00.  Mai multe detalii aici.

Expoziție Comunitate Foto - Dragoș Asaftei

Expoziție Comunitate Foto - Dragoș Asaftei

Expoziție Comunitate Foto - Dragoș Asaftei

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *