Sacralitate lumea detaliilor

Lumea detaliilor e constituită de mii şi mii vieţuitoare al căror ţel este unul singur, acela de a scăpa încă zi de puterea fiinţelor superioare.

Ajungând însă în stadiul în care devin prada altor vieţuitoare superioare în cadrul lanţului trofic aceste mici fiinţe trec într-o altă lume, într-o lume sacră a detaliilor.

cialis generic src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2010/08/sacritate-in-lumea-detaliilor-1.jpg” alt=”” width=”274″ height=”384″ />

5 comments
  1. Frumos. Și eu făceam astfel de poze în concedii, dar cu un Kodak C875 care, deși nu se compară cu un DSLR, totuși permite setarea manuală a parametrilor, așa că puteam obține unele efecte interesante.

  2. … nu progresezi deloc… text siropos, subiect banal…
    vad ca singurul tau target e sa ai o postare, daca nu la fiecare zi, atunci la fiecarea 2a zi… esti in grafic, in acest sens.. totusi recomandarea mea e TAKE A BRAKE… esti diluat.. esti monoton.. esti identic…

  3. Ok e parerea ta si cu toti cred ca trebuie sa o respectam , dar e vorba de arta si fiecare are dreptul sa se desfasoare.Nu stiu cine dracu te crezi sa zici tu cuiva sa ia o pauza.Daca ar fi asa diluat si imi permit sa dau din casa nu ar fii solicitat in atatea locuri si la diverse sedinte foto ca sa nu zic ca este si fotograf oficial al echipei de handball al orasului nostru.Nu zic toate astea sa-l lau ca o face si singur prin munca lui dar vreau sa evidentiez ca o pesoana diluata monotona identica si cum ai mai zis nu ar reusii ce reuseste el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *