Votare – Concursul foto ”Sărbătorile de iarnă”

Concurs de fotografie - Sărbătorile de iarnă

Iată că, după mai mult de o lună de la anunțarea concursului, vine perioada votării și a anunțării imediate a câștigătorilor. Probabil vă întrebați care a fost motivul pentru care am prelungit concursul. Inițial am fi dorit să îl încheiem la sfârșitul anului trecut, însă ne-am gândit la faptul că vor fi mult mai multe fotografii pe această temă după încheierea sărbătorilor de iarnă.

Din păcate numărul participanților nu a fost atât de mare pe cât ne-am fi așteptat, ținând cont că tema și premiile sunt destul de atractive. Vreau să vă reamintesc că dragii prieteni de la Tablouri-Digitale.ro oferă trei tablouri pentru câștigătorii acestui concurs, iar revista Photo Magazine un abonament de jumătate de an pentru premiul I ales de juriu.

Premiile concursului sunt:

Etapa de votare publică ține până pe 5 februarie 2012, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 6 februarie 2012. Fotografiile preferate vor putea fi votate printr-un sondaj pe pagina de Facebook a blogului. Participantul cu cele mai multe voturi (voturi, nu like-uri) va câștiga premiul de popularitate.

Votează aici participanții favoriți!

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *