Zbor peste Transilvania: Brașov (II)

În urmă cu aproape o lună am publicat primul articol, implicit primul set de fotografii din proiectul Zbor peste Transilvania, proiect ce are ca scop fotografierea zonei Transilvănene din avion. Așa cum ați putut afla în momentul respectiv, urma să mai public o serie de fotografii de deasupra frumosului oraș aflat la poalele Tâmpei, Brașov.

Dacă primul articol s-a axat mai mult pe urbanitatea orașului și prezentarea clădirilor și zonelor cele mai importante, în seria de fotografii de mai jos veți putea vedea o parte din peisajul ce înconjoară frumosul oraș montan.

În fotografiile ce urmează puteți regăsi Piața Sfatului, Poiana Brașov, Biserica Neagră, Tâmpa și câteva imagini panoramice cu întreg Brașovul. Aștept cu interes impresiile voastre despre proiect și despre cum a decurs până acum. Lunea viitoare veți putea vedea o întreagă serie de fotografii cu Munții Făgăraș.

Proiectul ”Zbor peste Transilvania” este realizat de mine, Dragoș Asaftei împreună cu Kronfly.ro și Călin Manea, și poate fi urmărit prin RSS feed, aici pe blog sau pe rețelele de socializate, TwitterFacebook și Google+

Zbor peste Transilvania: Brașov

Zbor peste Transilvania: Brașov

Zbor peste Transilvania: Brașov

6 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *