Zbor peste Transilvania: Forme ale pământului

În urmă cu o săptămână v-am prezentat o nouă serie cu fotografii de deasupra orașului Brașov. De data aceasta proiectul Zbor peste Transilvania vine cu o serie de fotografii puțin mai diferite. Încă de la primul zbor am observat (era evident acest lucru) faptul că deseori sub noi se aflau forme extrem de interesante ale pământului.

Fie că ne aflam la munte, fie că eram în apropierea unui oraș sau lac, observam forme din ce în ce mai diferite ale pământului. Lanuri de grâu plantate interesant, drumuri desfășurate frumos, păduri ș câmpii, toate contribuie la crearea unui peisaj foarte plăcut cu forme ale pământului.

Cadrele de mai jos sunt realizate toate în județul Brașov. Vor urma, pe parcursul zborurilor viitoare, serii de astfel de fotografii din alte județe ale Transilvaniei. Sper să urmăriți cu interes proiectul pentru că în curând vom avea câteva surprize plăcute! 

roiectul ”Zbor peste Transilvania” este realizat de mine, Dragoș Asaftei împreună cu Kronfly.ro și Călin Manea, și poate fi urmărit prin RSS feed, aici pe blog sau pe rețelele de socializate, TwitterFacebook și Google+

Zbor peste Transivlania: Forme ale pământului

Zbor peste Transivlania: Forme ale pământului

Zbor peste Transivlania: Forme ale pământului

Zbor peste Transivlania: Forme ale pământului

8 comments
  1. intr-adevar un peisaj foarte placut, iar formele sunt foarte interesante. Romania e o tara frumoasa, trebuie insa sa stim sa ii observam frumusetile. nici eu nu am mai zburat cu avionul pana acum, sunt sigura insa ca e o experienta foarte placuta. tu cum te-ai simti sa calatoresti cu avionul?:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *