Zilele oraşului Odorhei – Maraton

În perioada 11-21 mai a fiecărui an oraşul Odorheiu-Secuiesc îşi sărbătoreşte zilele, organizându-se diverse activităţi interactive ce implică întreaga populaţie. Anul acesta oraşul împlineşte 395 de ani de când a primit această denumire, fiind unul dintre cele mai vechi din judeţ.

În acest an cea de a 4-a levitra 10 mg zi a venit cu un maraton pe o distanţă de 3 km. la care au putut participa oameni de toate vârstele. La eveniment au venit peste 1000 de concurenţi, cel mai tânăr având 3 ani iar cel mai în vârstă 87.

“Circuitul” impus de organizatori a fost unul destul de lejer oferind posibiltatea oricărei persoane de a câştiga, nefiind necesară o pregătire specială. Pe primele trei locuri s-au clasat trei tineri, care, la start, au fost printre ultimii.

Evenimentul s-a încheiat cu o premiere în care tuturor concurenţilor li s-au oferit anumite cadouri şi o şedinţă de dans în aer liber.

5 comments
  1. Imi place ca am vazut in pozele de mai sus oameni de toate varstele. Am dat un search pe wikipedia sa vad cati locuitori are orasul Si am fost surpins cand am aflat ca e asemanator, din acest punct de vedere, cu orasul meu, Fagaras. Si la noi nici vorba de astfel de evenimente. De zilele Fagarasului vezi doar mici, bere si inghesuiala. Felicitari organizatorilor si felicitari pentru pozele reusite 🙂

    1. Multumesc ! 🙂
      In zonele unguresti e mai diferit fata de cele romanesti. E o influenta prezenta din Ungaria, influenta ce le ofera tututror idei superbe pt. organizarea acestor evenimente. 🙂 E putin diferita conceptia oamenilor despre o zi a orasului, despre o petrecere, desigur, si aici sunt corturile cu mici si bere, dar oamenii merg la ele doar dupa ce participa la evenimentele interactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *