Natura
Timelapse de pe Ceahlău: 10 ore, 5.500 de fotografii
20/09/2014
3 comentarii

N-am să insist cu prea multe cuvinte. Vă invit să vedeți timelapse-ul făcut în timpul călătoriei #priNeamt pe Ceahlău și la poalele sale, pe Lacul Izvorul Muntelui.

Am fotografiat în total peste 10 ore și am strâns 5.500 de fotografii. Toate sunt în cele două minute din clipul de mai jos. De mare ajutor mi-a fost accesoriul Radian by Apline Labs oferit în teste de F64. Datorită lui am putut realiza mișcările panoramice.

Vizionare plăcută! La 4K! 🙂

Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru TurismConsiliul Județean NeamțPrimăria Piatra NeamțHotel Bistrița din DurăuBlue Air și Autoboca Rent-a-car.

Dragoş Asaftei

Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac mult fotoreportajele și fotografiile de natură. În 2011 am fotografiat toată Transilvania din zbor, iar în 2012 am început să scriu și pe Blog de fotografie.

Alte articole pe aceeași temă

Fotografii Obrănești Harghita Mai 2016 1

Acasă, pe drumurile pe care-am învățat să conduc

N-am să insist cu prea multe cuvinte. Vă invit ...

Citește articolul
weekend-autonom-octombrie-15

Weekend Autonom: Transbucegiul în drum spre casă

N-am să insist cu prea multe cuvinte. Vă invit ...

Citește articolul
toamna-in-harghita-5

Mi-era dor să fotografiez acasă

N-am să insist cu prea multe cuvinte. Vă invit ...

Citește articolul

3 comentarii

Poți comenta și cu contul tău de Facebook

 
  • […] nesse impressionante timelapse do Dragos Asaftei, que foi parar no Discovery Channel Romênia, um pouco do que que […]

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *