25 de fotografii cu stropi

În urma celor două serii cu un top al celor mai bune fotografii dintr-o anumită categorie (n.r. macro şi peisaje) am ajuns la decizia de a realiza şi o a treia serie.

Această nouă serie conţine 25 de fotografii cu stropi, 25 dintre cele mai bune realizate de mine. Vă invit să le vizionaţie cu mare plăcere!


17 comments
  1. Chiar imi plac mult fotografiile cu stropi. Vreau sa fac si eu! 🙂 Am citit capitolul cu fotografierea stropilor, dar cred ca am nevoie de mai multe informatii…detalii 🙂 De ex. tu ce obiectiv ai recomanda mai mult pt fotografierea stropilor, un 50 1.8, sau un tele cu functie macro? Tu le-ai facut cu obiectivul intors? 🙂 Astept raspuns 😀

    1. Astea sunt TOATE făcute cu 18-55 întors pe aparat. Desigur, ideal ar fi un obiectiv macro. 🙂 Între un tele cu 50 1.8 pentru macro recomand 50 1.8. 🙂

  2. Draga domnule Dragos Asaftei, scriu o carte si vreau sa-ti cer permisiunea de a-ti folosi una din imaginile cu stropi pentru coperta.Bineinteles numele tau va aparea pe si in carte .Te rog sa imi dai un raspuns cat mai curand posibil.Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *