8 Martie – Ziua sufletelor însorite

În urmă cu 101 ani în Statele Unite ale Americii, femei din întreaga lume luptau pentru egalitate în drepturi şi pentru o zi internaţională care să fie celebrată ani şi ani la rând. Acest fenomen a luat amploare şi s-a răspândit pe tot globul, căpătând conotaţii care mai de care mai diferite în unele zone ale globului.

În România ziua de 8 martie este cunoscută precum ziua mamei, zi în care sufletul oricărei femei trebuie preţuit şi corelat cu viaţa însăşi. Orice mamă poate fi considerată simbolul credinţei în întreaga lume datorită semnificaţiei aparte ce o deţine, devenind persoana cea mai apropriată căreia îi poate fi însuşit fiecare sentiment de fericire în parte.

Aceste sentimente de fericire generate în preajma acestor suflete nobile reprezintă trăirile ce stau la baza întregii omeniri, datorându-le fiecare clipă petrecută pe pământ. În continuare urmează prezentarea celeui de-al 8-lea pachet de wallpapere, fiind oferit tuturor femeilor şi mamelor din această lume, La mulţi ani ! (descarcă de aici)


4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *