A.Dragos Photo – Retrospectiva 2009

La mulţi ani din partea A. Dragoş Photography!

Anul 2009 a fost unul bun, din punctul de vedere al blogului şi al fotografiei, reuşind să ating scopurile impuse încă de la începutul anului. În luna martie am reuşit să câştig primul premiu la un concurs de fotografie, şi în luna octombrie cel de-al doilea, ambele la concusuri judeţene cu teme predefinite, însă cu aceeaşi poză care a avut un mare succes.

În luna iunie, cam pe la început, am debutat în blogosferă, întâi cu un cont pe blogspot şi după aceea pe un domeniu şi un host nou, pe care sunt şi acum. Rezultatele au fost satisfăcătoare, în cele 6 luni de blogging am reuşit să colaborez cu mai multe persoane / site-uri de specialitate, precum Echipa DiverCity Cafe, Echipa Monden.info, Echipa Rimel.ro, Echipa locală de handball (HC Odorhei) şi alte echipe din campionat (Steaua MFA, Olimpic Simeria) şi SportLocalmulţumesc chinezu. Au existat însă şi colaborări nefericite, care însă prefer să rămână în memoria celor ce au avut de câştigat şi atât.

Încetul cu încetul, porinind de la câte 20 de vizitatori unici pe zi, am reuşit să ajung la o medie de 150, medie care ma bucură şi care pentru un blog de fotografie reprezintă un real succes. În aceste 6 luni evenimentele au devenit baza sigură a creşterii blogului, reuşind astfel să particip la meciuri ale campionatelor naţionale de handball şi fotbal, la campionatele naţionale de motocross şi offroad, având astfel contact cu noi oameni din domeniile respective, încrederea crescând considerabil.

În continuare urmează să vă prezint un “best-off” al articolelor de anul acesta, împreună cu feedbackul primit.

Cel mai citit articol : Concurs – Etapa naţională – Harghita Offroad Trophy 2009 (2500 accesări directe)

generic cialis center;”>

Cel mai comentat articol : Festivalul sarmalelor – Praid – 2009 – Concert Hara (35 comentarii)


Cel mai de succes articol (artistic) : Fineţea unui gest divin (şi întreaga serie “Picătura şi-a ei speranţă”)

 

Cele mai de succes rubrici : Wallpaper şi D.I.Y.


Cel mai reuşit fotoreportaj : Copilăria, fotbal în stradă…

22 comments
  1. @Alex Dima : Multumesc, un an nou fericit si mult succes si tie !
   @zamolxis : Multumesc pentru aprecieri ! La multi ani !

 1. Pare a fi fost un an plin. Eu iti urez unu nou, macar la fel de bun si de plin de evenimente placute! Succes in tot ce ti-ai propus pentru 2010! La multi ani!

  1. @Pyruic: Multumesc ! Sper sa putem si sa strang materiale ! La multi ani !
   @Neamtu: Multumesc ! Un an nou plin de fericire si bucurie iti doresc si tie, la multi ani !

   Multumesc tuturor de urari ! 🙂

 2. Hai ca pare un an plin de “succesuri”… la mai multe anul ce vine si nu uita ca fotografia tine de personalitate 😉 La multi ani!

 3. La mulţi ani ! Felicitări şi ţine-o tot aşa ! Perseverează şi fii consecvent! succese depline!

 4. Felicitari pentru premiile obtinute, pentru blog si pentru fotografiile cu care ne incanti ochii.La Multi Ani Fanta si multa bafta in continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *