Acta, non verba !

Fapte, nu vorbe!

Trăind într-o lume în care viteza de reacţie a tuturor sistemelor este egală cu zero, speranţa în a beneficia de orice serviciu moare încet, încet, dezvoltându-ne capacităţi supraomeneşti de a ne putea vindeca fără a ne gândi la orice alte soluţii din partea statului. Trăind într-o lume condusă de simple promisiuni eligibile, orice gând către o transformare rapidă a întregului sistem va fi irosit cu uşurinţă, în prim-plan fiind interesele “sacre” ale unor reprezentanţi profani.

Pentru a reuşi a ne readuce la cursul normal al oricărui rău, este necesar să înlăturăm orice piatră din cale, orice amprentă a vechiului sistem, ajungând într-un final a ne limita la câteva fiinţe capabile de noua schimbare, capabile de a ne transforma în persoane sacre, ale unui stat suprem. Considerând acest lucru un simplu vis, toate speranţele vor fi înlăturate rapid, rămânând doar o singură cale de a ieşi de sub dominaţia acestor persoane pentru care primordiale sunt vorbele, nu faptele…

Cum vedeţi România în următorii 15 ani ?

Când credeţi că se vor oferi servicii  de calitate în sistemu sanitar?

14 comments
  1. Orice subiect poate fi abordat atât timp cât e reprentat de o fotografie. În cazul de faţă : “Scurgerile” din sistemul românesc de sănătate .

 1. Deci nu e un blog de fotografie artistica……e un blog cu diverse articole ,pozele nepurtand un rol esential ,ci reprezentand doar scanteia discutiei,dezbaterii.

  1. Gresit. E un blog de fotografie în care FOTOGORAFIILE sunt în prim plan. O fotografie spune o mie de cuvinte, da ? Depinde fiecare ce înţelege şi ce vede într-o fotografie. În funcţie de ceea ce vrea să vadă se pot creea diferite subiecte de discuţie cu o arie largă de acoperire.

 2. Imi place mult cum mixezi cele doua: cuvintele si fotografia.
  Romania nu are un viitor. Asa ca nu prea ai ce sa comentezi. Cel putin asa cum se desfasoara lucrurile deocamdata. Romania este o prostituata ieftina a Americanului si, pana nu scapa de aceasta dependenta, viitorul ei este in marea ceata a incertitudinii.
  Sistemul medical va ramane la fel sau va deveni mai inutil daca nu se trezesc marile firme sa faca ceva sponsorizari. Aceasta sunt singurele sperante ale sist medical. Caci statul chiar este in colaps financiar si asta datorita proastei gestionari. Numai bine.

  1. Vă mulţumesc pentru aprecieri.

   Alexandra, foarte bine spus, noi facem cum ni se dictează, nu suntem în stare sa concepem noi ceva cu adevărat bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *