Ajutaţi Moldova ! (campanie de ajutorare a sinistraţilor)

În ultimele săptămâni România a fost afectată de un val mare de ploi ce s-a lăsat cu inundaţii foarte puternice în mai multe zone din Moldova. Aceste ploi au contribuit si la creşterea nivelului Dunării la valori record fiind ameninţate foarte multe oraşe şi sate printre care se numără şi Brăila şi Galaţi.

În cadrul acestor inundaţii şi-au pierdut viaţa 23 de persoane şi alte zeci de mii au rămas fără adăposturi. Patul în care dormim pentru noi este o banalitate însă pentru oamenii afectacţi de inundaţii reprezintă o rază de speranţă.

S-au creeat astfel foarte multe campanii de ajutorare a sinistraţilor regăsindu-se printre acestea şi cea creeată de fundaţia “Mereu aproape” (Antena 1) intitulată “Apa trece, România rămâne”. Acestei campanii i s-a alăturat şiBiaxin href=”http://www.ionutiancu.ro/” target=”_blank”> Ionut Iancu reuşind să adune foarte multe persoane din domeniul onlineului dispuse să ajute şi să promoveze campania.

Conturile pentru donaţii sunt :

CIF: 18212553

Bdul. Ficusului nr.44 A, et. 4, sector 1, BUCUREŞTI

BANCA: BRD-GSG-SMCC

COD BIC: BRDEROBU

IBAN LEI: RO05BRDE450SV07295334500

IBAN EURO: RO31BRDE450SV23761534500

 

Credeţi că de data aceasta guvernul se va implica mai mult în drama acestor oameni?

8 comments
  1. Bolnav de cancer la 24 de ani

    Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :
    RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!
    E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor??? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495

  2. Suntem o familie sinistrata din Dorohoi pe care furia apelor nu a ocolito.Avem un baietel de 3 ani si rugam pe cei cu suflet mare sa ne ajute fiecare cu ce poate,Va multumim nr.meu de tel.0744276574

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *