Alege-ți geanta în funcție de stilul preferat!

În ultima perioadă am fost rugat să recomand multor persoane genți, rucsacuri, trepiede și alte accesorii pentru echipamentele lor. E relativ ușor să recomanzi accesorii tehnice, de care depinde calitatea imaginii/fotografiilor, însă e destul de greu să recomanzi o geantă de exemplu ținând cont de faptul că există foarte multe modele produse de mulți producători.

În domeniul genților foto vă recomand brandurile Manfrotto, Kata și National Geographic, niște branduri pentru care calitatea este întotdeauna pe primul loc, de aceea și prețul este uneori peste cel al altor produse. Desigur, diferența de preț este binemeritată, dar dacă achiziționezi o geantă de exemplu ai nevoie de calitate și siguranță, aceasta devine o achiziție pe termen lung, necesitând și un buget mai mare.

Am selectat mai jos câteva dintre modelele de genți care mi-au plăcut cel mai mult. În aceste genți veți putea pune un D-SLR cu obiectiv de kit și câteva accesorii mărunte. Detalii despre produse veți găsi pe link-ul afișat pe prețul recomandat care este fără TVA. Garanția extinsă se obține prin înregistrarea produsului pe site-ul producătorului.

Spor la ales geanta potrivită! La gențile de mai jos ceea ce diferă este stilul. Acesta a fost și motivul prezentării acestor produse, acela de a vă alege geanta potrivită stilului vostru, o geantă care să vă placă și care să vă completeze în totalitate aspectul de zi cu zi.

Manfrotto Bella IV

Manfrotto Bella IV

Design modern, ’’stylish’’, interior modular, material impermeabil, finisaje ireprosabile, calitate maxima, dimensiuni variate disponibile, garantie 5 ani (2+3 extensie*). Culori disponibile: bungee cord si negru.

Pret recomandat: 31 €**

Manfrotto Bella IV

Kara DC 435Kata DC 435

Design clasic, buzunare exterioare, interior modular, protectie pe capacul frontal, material impermeabil, husa de ploaie, finisaje ireprosabile, calitate maxima, dimensiuni variate disponibile, garantie 5 ani + extinsa*.C ulori disponibile: negru.

Pret recomandat: 37 €**

Kara DC 435Kara DC 435

National Geographic Earth ExplorerNational Geographic – Earth Explorer (2343)

Pentru exploratorii urbani, din bumbac organic impermeabil, interior modular si protejat cu un ‘capac’ din panza cu fermoar, lucru care face imposibila sustragerea lucrurilor personale sau a aparatului foto din geanta de catre ‘admiratorii’ din jungla urbana.  Asigura si o buna protectie impotriva prafului deoarece capacul cu fermoar izoleaza complet echipamantele de exterior. Buzunare multiple pentru depozitarea accesoriilor marunte. Calitate maxima, finisaje ireprosabile, dimensiuni variabile disponibile, garantie 5 ani.

Pret recomandat: 53 €**

National Geographic Earth Explorer

National Geographic Earth Explorer

National Geographic Africa

National Geographic – Africa (2210)

Tot pe stilul exploratorului in jungla urbana dar cu o nota de eleganta in plus datorita curelelor din piele si a inscrustatiilor de piele pe alocuri. Exterior din bumbac organic impermeabil, interior modular protejat, calitate maxima, finisaje ireprosabile, dimensiui variabile disponibile in gama, garantie 5 ani.

Pret recomandat: 62 €**

National Geographic Africa
4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *