Am lansat cartea "Primii 10 paşi în fotografia de produs"

După o zi plină în Bucureşti, am reuşit să depăşesc momentul lansării celei de-a doua cărţi. Lansarea a fost în acelaşi timp una dublă, fiind prezentate ambele cărţi, atât “Primii 10 paşi în fotografia digitală” cât şi “Primii 10 paşi în fotografia de produs”.

Din păcate, din aproape 40 de persoane confirmate, au fost prezente doar 20. Din fericire însă acesta nu a fost un impas şi totul s-a desfăşurat ca atare. În aceste două zile, 25 şi 26 martie, veţi putea achiziţiona cărţi direct de la mine, primind şi autograful promis.

Lansarea de carte a început cu 40 de minute mai târziu, lucru pentru care îmi cer scuze, însă motivele au fost lesne de înţeles. Ce s-a discutat la lansare, care sunt planurile?

  • s-a prezentat faptul că toate cărţile din această serie au ca unic scop iniţierea în genurile fotografice (nu sunt destinate celor profesionişti)
  • urmează pe viitor să mai lansăm şi alte cărţi, posibilele teme fiind fotografia de eveniment sportiv sau macrofotografia
  • datorită lui Sorin Rusi, Laptopnews.ro şi Samsung România a fost posibilă scrierea acestui articol şi procesarea tuturor fotografiilor de azi şi de mâine din Bucureşti
  • mulţumim lui Chinezu şi David Nagy pentru ajutorul enorm (datorită lor evenimentul s-a ţinut în Bucharest Hubb)

Fotografii de la lansare puteţi găsi la Alex Dima şi Adrian Holerga. Vă mulţumesc tuturor celor prezenţi, vă mulţumesc tuturor care m-aţi susţinut!

Lansarea cărţii "Primii 10 paşi în fotografia de produs" 1

21 comments
  1. chiar daca lansarea a inceput mai tarziu mie mi-a placut:D a fost interesant..pacat ca nu au venit mai multi..

  2. felicitari pentru lansare. sunt sigur ca vor mai urma multe astfel de eveimente. Esti un baiat talentat si care pune pasiune in tot ce face. Bravo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *