Am lansat ZborPesteTransilvania.ro

De la începutul toamnei acestui am am lansat proiectul Zbor peste Transilvania, un mic proiect foto ce avea să se desfășoare aici pe blog și pe rețelele de socializare. Proiectul supunea fotografierea zonelor frumoase și interesante ale Transilvaniei din avion, zburând la diverse înălțimi, oferind totodată o perspectivă diferită vouă, celor care priviți fotografiile.

Astăzi a venit și momentul pe care-l așteptam cu mare drag, momentul în care lansăm oficial proiectul, anunțând și alăturarea a două branduri care cu siguranță au și vor avea o influență enormă în derularea acestuia.

Primul brand, cel datorită căruia există și va exista în continuare proiectul, este Petrom, partenerul principal al proiectului, motiv pentru care mulțumesc frumos încă o dată!

Cel de-al doilea brand, cel care ne ajută cu mijloace potrivite suprinderii peisajelor din avion, este Nikon, partenerul media al proiectului! Datorită lui vom putea să vă oferim fotografii de o calitate mult mai bună de fiecare dată!

Vă invit astfel să urmăriți, cât de des puteți, proiectul Zbor peste Transilvania! Veți putea vedea fotografii frumoase ale unlor locuri și obiective care definesc Transilvania în totalitate!

Zbor peste Transilvania

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *