Arată-ți identitatea la concursul ”SUNT Nikon”

Concurs Facebook ”SUNT Nikon”Probabil ați aflat că în urmă cu două săptămâni Nikon România a lansat concursul pe facebook “SUNT Nikon“, concurs ce are ca scop exprimarea într-o formă grafică a identității Nikon. Ideea e foarte simplă și relativ ușor de realizat. Ce trebuie să faci?

Trebuie să intrați în aplicația SUNT Nikon și să uploadați fotografia voastră alături de un text care să înceapă cu verbul SUNT. E foarte simplă procedura. După ce realizați fotografia o puteți distribui prietenilor pentru a acumula cât ai multe like-uri. Cele mai votate fotografii din fiecare săptămână vor primi jocuri pentru PC oferite de ITplay.ro.

Concursul se desfășoară până pe 10 iulie 2011 și vă oferă posibilitatea de a câștiga câteva premii extrem de interesante care vă vor motiva cu siguranță. Iată care sunt premiile oferite în cadrul concursului ”SUNT Nikon”:

  • Premiul I – Nikon CoolPiX L120
  • Premiul al II-lea – Nikon CoolPiX S3100
  • Premiul al III-lea – Nikon CoolPiX L23

Eu cred că merită să vă înscrieți, aparatele puse în joc sunt perfecte în foarte multe situații! Nu se știe niciodată când, pe lângă D-SLR-ul pe care probabil îl aveți, vă va trebui un aparat compact pentru realizarea anumitor fotografii. Mult succes!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *