Atunci când mâncarea e bună și o primești și acasă…

Graffiti Foods

Până nu de mult timp eram destul de reticient la comandat diverse feluri de mâncare acasă, în sensul că nu știam cât de bine pregătite or fi. Adică o pizza e ușor să o faci, să o pui într-o cutie și să o livrezi, motiv pentru care nu aveam rețineri atunci când era situațiaTotuși, nu am încercat să comand acasă feluri de mâncare mai complicate, pentru că nu eram foarte sigur de ceea ce voi primi, motiv pentru care preferam să merg la localul respectiv atunci când îmi doream.

Ei bine, în acest weekend cei de la Graffiti Foods mi-au lăsat o impresie excelentă în ceea ce privește livrarea unor preparate (și nu orice preparate, ci unele care îți lasă gura apă), făcându-mi o surpriză tare plăcută. Cartofii cu rozmarin și coastele de porc barbeque însoțiti de legume sote și pui teryaki au fost minunați. Iar desertul alcătuit dintr-un mousse de ciocolată și o tartă cu mere au închis masa în cel mai dulce mod posibil.

Vi-i recomand pe cei de la Graffiti cu cea mai mare căldură! Mai jos puteți vedea câteva fotografii cu ceea ce înseamnă livrarea produselor lor. Am vrut să fac mai multe fotografii preparatelor, dar mi-a fost cam greu. Desertul n-a mai apucat să fie fotografiat. Motivele sunt evidente. :- ) Și nu uitați că dând like pe pagina de Facebook puteți câștiga reduceri simpatice!

Graffiti Foods

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *