Best-of: Macro vietăţi

Încep acest al treilea articol best-of prin a vă mulţumi tuturor pentru voturile acordate articolelor precendete din aceeaşi categorie!

Am ales această categorie pentru a treia serie de articole best-of datorită faptului că fotografiile macro îmi sunt la suflet încă de când am început să practic fotografia.

Am ales un top 10 al articolelor ce mi-au plăcut cel mai mult din această categorie şi vă invit să votaţi trei articole care vă plac, urmând apoi să realizez un articol cu un top 3 al fotografiilor macro.

Păianjenul săritor

Faptul că am reuşit în sfârşit să găsesc un astfel de păianjen a însemnat foarte mult pentru mine. Am căutat însă apoi toată vara …

(more…)

11 comments
 1. Buna! Ma bucur tare mult ca ti-am gasit fotografiile! Sunt absolut…nu am cuvinte sa le descriu. Sa o tii tot asa, se vede ca pui dragoste in ceea ce faci!! Ideea e ca si pe mine ma pasioneaza fotografia, cu toate ca nu am cunostinte in domeniu si o camera performanta:)) am doar 17 ani, mai e timp:)) Imi plac ffff mult fotografiile tale cu insecte, am si eu cateva insa nu atat de bune. Poate o sa le vezi candva…scuze ca te-am retinut si mult noroc in continuare!!! pa pa:)

 2. Buna. Te pricepi la fotografii:D

  Top 3 din punctul meu de vedere… e asa:

  locul 1. poza 7
  locul 2. poza 6
  locul 3. poza 9

  mult noroc in continuare

 3. sigur!(tot 17??) wow! Incep!!
  1. poza a 9 a
  2.poza a 7 a
  3.poza a 5 a

  Topul meu preferat:) imi plac fff mult insectele:) pa pa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *