Best-of: Top 3 peisaje

În urmă cu două zile m-am decis să continui initiativa cu topul celor mai frumoase fotografii de pe blog, şi am trecut astfel la peisaje, fie că sunt crepusculare fie că sunt panoramice.

Doresc să vă mulţumesc frumos încăodată pentru voturile acordare şi să vă prezint în continuare cele mai frumoase peisaje realizate de mine şi publicate pe blog.

Se pare că asemeni primului top gusturile mele cu ale voastre coincid şi rezultatele au fost şi de această dată compuse din fotografiile care mi-au fost mie la suflet.

I. Natura şi propria-i viaţă

Un lucru unic în univers, viaţa oferită de natură reprezintă principala sursă existenţială a planetei, oferind posibilităţi infinite însă nu şi o rezistenţă tot atât de mare.

II. Moment crepuscular

Fiecare apus e un moment special, fiecare rasarit e reprezentat de câteva clipe de magie, iar orice vis petrecut alături de acestea este o transpunere într-o altă ….

III. Urmă de lumină în întunericul suprem

Întunericul poate fi definit precum un spaţiu infinit, spaţiu ce te integrează uşor într-o altă lume, cu totul şi cu totul diferită…

9 comments
  1. Foarte bune imaginile! Crezi ca ai putea da si informatii despre cum ai facut respective poze? Gen obiectiv,filtre,expunere,iso,white balance…Eu sunt rookie in fotografie dar vreau sa imi imbunatatesc stilul astfel incat si “pozele” mele sa se transforme in adevarate “fotografii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *