Black Friday și câteva accesorii care m-au încântat

Black Friday la Photosetup

Black Friday la Photosetup

Cu Photosetup sau mai bine zis ceea ce înseamnă ei și brandurile pe care le distribuie am făcut cunoștință în urmă cu un an și jumătate când vedeam pentru prima dată ceea ce înseamnă calitatea unui trepied Manfrotto. A fost așa, ca un șoc pentru mine. Până atunci nu dădeam importanță unui trepied, spre exemplu. Mă gândeam că ce face unul de 100 de lei face și unul de 300 de lei. Nimic mai greșit decât asta! Și m-am convins de acest lucru încă din primele clipe în care am fotografiat de pe trepiedul Manfrotto.

E ca și cum ai conduce o mașină străină cu finisajele bine făcute, care să se miște atât de lin încât să nu simți că te constrânge ceva. Și da, e comod. Știu că nu e o caracteristică a trepiedelor, dar eu așa pot traduce toată experiența cu Manfrotto. Adică nu te face să fii nevoit să aplici forță ca să îl învârți într-o direcție sau să îi modifici foarte puțin poziția. Nu e nevoie de nervi că nu stă așa cum vrei. Se pliază exact pe nevoile tale. Mai jos aveți două pachete Manfrotto care m-au fascinat. Este vorba de Manfrotto 294A4 cu 804RC2 și Manfrotto 190XPROB cu cap Photo-Movie.

Cap Manfrotto Photo-Movie Manfrotto 294A4 cu 804RC2

Alte două accesorii care s-au pliat perfect pe ceea ce aveam eu nevoie au fost rucsacul Kata DR-467i și filtrul close-up B+W Scneider +5Rucsacul îl am de peste un an și jumătate, perioadă în care am fost peste el cu tot și, mai mult, l-am încărcat o dată cu 15 kilograme de echipament. Spatele nu m-a durut și nici rucsacul n-a fost afectat deloc. Iar despre filtrul close-up pot spune că păstrează calitatea bună a imaginii. Folosit pe un obiectiv adecvat oferă rezultate excelente!

Black Friday la Photosetup

Acum, ajungând la ceea ce ne interesa, Photosetup se alătură programului Black Friday. Partea frumoasă e că vinerea neagră va fi transformată în weekend-ul negru. Adică în 3 zile de reduceri la produse ale unor branduri care au ca și cuvânt cheie calitatea. Iată ce spune Valeria Galea – director de marketing despre promoțiile Black Friday.

La noi, majoritatea produselor si brand-urilor pentru care suntem direct reprezentanti in Romania, vor intra in discount-uri cu ocazia Black Friday. Estimam ca accesoriile foto de tipul genti/rucsacuri foto, trepiede foto, filtre foto, precum si accesoriile de studio, vor avea discount-uri cuprinse intre 20-40%, mergand chiar si pana la 60%-70%, la unele produse.

La produsele la care nu vom putea acorda discount-uri foarte mari, vom oferi clientilor in compensatie, cadouri generoase. Recomand clientilor sa analizeze cu atentie produsele din site-ul nostru deoarece, cadourile vor fi specificate la fiecare produs, acolo unde va fi cazul.”

Așadar, fiți pe fază vinerea care vine! Dacă vreți să fiți la curent cu promoțiile, fiți atenți și aici. Voi prezenta vineri dimineața promoțiile cele mai interesante. :- ) Până atunci vă invit să vedeți un filmuleț simpatic realizat cu kit-ul foto-video de mai sus. O zi frumoasă să aveți!

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *