Blițuri portabile Triton lansate de Photoflex

Photoflex kit blitz portabil lithium radio flash

Ieri am avut ocazia să descopăr una dintre cele mai interesante invenții (și când zic invenții mă refer strict la nouătate și la produsul în sine) în materie de blițuri. Compania americană Photoflex a lansat o serie de blițuri portabile Triton, blițuri perfecte pentru pasionații de fotografie cu model, de natură, sport sau eveniment, și care nu dispun de o sursă de alimentare continuă (o priză).

Eu unul sunt extrem de încântat de acest nou kit ce conține un bliț, softbox și un acumulator care permite descărcarea blițului de circa 750 de ori. E un număr extrem de mare, cred eu, ținând cont de faptul că nu multe blițuri cu acumulatoare proprii se pot lăuda cu această performanță. Încărcându-se în doar trei ore și putând fi folosit o perioadă destul de lungă, blișurile portabile Triton devin cu siguranță elementul cheie al unui pasionat de fotografie de eveniment, sport sau, de ce nu, portret în natură.

Iată câteva caracteristici cheie:

  • 750 de flashuri la putere maximă, circa 30.000 la putere minimă
  • încărcarea acumulatorului în 3 ore
  • declanșare cu până la 7 cadre pe secundă
  • recompensat cu premiul HOT ONE pentru cel mai bun sistem portabil în 2012

Mai multe detalii despre blișuri găsici aici, putând totodată achiziționa kit-ul la un preț identic cu cel al distribuitorilor americani, 1176 euro.

Photoflex kit blitz portabil lithium radio flash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *