#BlogdeBlog şi #CanyonSportMeet

#BlogdeBlog este un concurs al celor mai bune bloguri din anul precent, concurs organizat de Lucia Verona. Anul acesta concursul s-a aflat la cea de-a doua ediţie şi a avut în juriu nume mari ale online-ului românesc dar şi ale altor personalităţi precum Adrian Năstase.

Spre mândria mea, anul acesta, am obţinut premiul special din partea juriului. Acest premiu vi-l dedic vouă, cititorilor blogului, şi vă mulţumesc pentru faptul că mă urmăriţi zi de zi. Mulţumesc şi juriului care a avut de ales din foarte multe bloguri!

Urmează ca, în a treia săptămână din martie, să fie premierea oficială a câştigătorilor, undeva, într-un loc din Bucureşti. Voi încerca să fiu prezent.

Fiind tot în zona de online, tot în zona concursurilor, vreau să vă spun că în weekend voi fi la Braşov la #CaynonSportMeet organizat de SportMeet.ro. Sponsoriul principal este Canyon România, iar sponsorii secundari sunt reprezentaţi de agenţia Borţun-Olteanu şi Ladiescafe.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt sportlocal.ro, prinbrasov.com, apropo.ro.

Datorită faptului că voi fi prezent m-am decis să “candidez” şi pentru postul de fotograf oficial.

Cum pot ajunge fotograful oficial?

Simplu, trebuie doar, dacă vreţi, să mă votaţi aici cu fotografia nr.3. Vă mulţumesc frumos!

Cu cine mă voi întâlni sâmbătă la Braşov?

7 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *