Ce rețetă ascunde Brașoveanca?

Recunosc că m-am uitat de multe ori la clipul pe care-l veți vedea mai jos încercând să-mi dau seama care este indiciul pe care îl ascunde.  E clar că Puya și Cabral ne-atrag atenția că e vorba de vreo rețetă românească din moment ce Brașoveanca-i melodia și dansul din fundal. Cum Brașoveanca se dansează la multe petreceri românești, mă gândesc că și rețeta din spatele melodiei e una destul de populară.

Am încercat s-o ghicesc, dar încă nu mi-am dat seama. Poate reușiți voi. Merită să-ncercați. Se pun la bătaie 3 premii de 25.000 de lei care pot fi câștigate de cei ce ghicesc numele noilor rețete Lays. Puteți încerca să ghiciți numele rețetelor până pe 2 noiembrie. Mai sunt două săptămâni începând de acum și dacă urmăriți site-ul retetelays.ro veți mai primi indicii până atunci. Idei și sugestii poți găsi și în clipurile de pe Youtube.

Revenind la rețetă, gândurile mi-s în tot felul de direcții. Chips-urile din rețeta C, cea de care vorbim acum, mi-au plăcut cel mai mult și mă gândeam că-mi va fi mai ușor să aflu care este rețeta din spatele lor. Sincer, n-am o idee clară. Mă gândesc la ceva cu usturoi, cremă de brânză, ceapă și încă vreo 2 ingrediente.

Vă invit să vedem împreună indiciul de care vă povesteam, iar dacă aveți vreo idee vă invit s-o înscrieți alături de codul de pe pungi. Nu se știe când vă surâde norocul și vă întâmpină cu un premiu de 25.000 de lei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *