Bucureștiul văzut de pe Crystal Tower – Sony Nex-5R + 18-200

Bucureștiul văzut de pe Crystal Tower - Sony Nex-3R + 18-200

La începutul acestei săptămâni vă prezentam câteva fotografii cu Bucureștiul de pe Intercontinental. Ieri am avut norocul de a realiza câteva fotografii de pe o clădire al cărei heliport este recent inaugurat și care oferă o perspectivă tare frumoasă asupra Bucureștiului. Este vorba de Crystal Tower.

Din păcate lumina nu a ținut foarte mult cu mine și am avut o pâclă în aer care a ținut mai toată ziua. Totuși, poate că și acest lucru a contribuit la farmecul pe care l-ar putea avea unele dintre fotografiile de mai jos. Am fotografiat cu Nikon D7000 și 85 1.8 AF-D, dar și cu Sony Nex-5R și obiectivul Sony 18-200mm f/3.5-6.3 OSS, de care vă povesteam în articolul cu fotografiile de pe Intercontinental.

Am rămas încă o dată plăcut surprins de gama dinamică pe care o oferă kit-ul mirrorless Sony. Are ceva aparte. Și spun asta în sensul bun. Deși era ceață în aer. Deși lumina nu era deloc una potrivită. Am reușit să obțin câteva cadre de care, cel puțin tehnic, sunt foarte mulțumit. Iată-le mai jos. Cele care au fost realizate cu Sony Nex-5R au acest lucru precizat în descriere.

Bucureștiul văzut de pe Crystal Tower - Sony Nex-3R + 18-200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *