Calitatea își scade prețurile, pe bune!

Kata GearPack 60 DL

Probabil ați observat că am o pasiune pentru tot ce înseamnă accesoriile din gama Manfrotto, Kata, B+W și cele care fac parte din aceeași gamă. Motivul cred că e de la sine înțeles, și anume calitatea pe care o oferă aceste branduri. Calitatea înseamnă, însă, chiar dacă vrem, chiar dacă nu, un preț mai ridicat, de aceea nu multe dintre persoanele aflate la început de drum aleg aceste branduri.

Eu unul nu-mi justificam acum doi ani rostul achiziționării unui trepied de 3-400 lei. Nu înțelegeam de ce costă atât și de ce e așa util. Așa că am ales soluția cea mai acesibilă, un trepied la 50 de lei. Bineînțeles că și-a făcut treaba. Daaaaar. Întotdeauna există un dar. M-a dezamăgit profund acel trepied în momentul în care am văzut cum se comportă unul Manfrotto. Se observă atenția la detalii. Se observă profesionalismul. Se observă calitatea. Și asta contează enorm de mult.

Ei bine, distribuitorul acestor game de produse în România, Photosetup, vine acum cu câteva promoții extrem de interesante dedicate acestei luni. Luna asta ai oferte de speriat! Cam așa spune newsletter-ul pe care l-am primit azi. Vă voi prezenta mai jos câteva oferte care mie îmi fac cu ochiul și pe care vi le recomand. :- )

  • Rucsac Kata GearPack 60 DL – probabil cel mai accesibil rucsac al acestui brand e acum disponibil la prețul de 285 de lei, având inclusă și o curea pentru aparat. Transportul e gratuit. Îl recomand! Mie mi s-a părut tareeee simpatic!
Kata GearPack 60 DL
  • Rucsac Kata GearPack 100 DL – dacă doriți ceva mai mare decât rucsacul de mai sus, însă tot într-o gamă apropiată de preț, aceasta e una dintre cele mai bune variante. Rucsacul costă acum 425 de lei și vine cu aceleași bonusuri ca rucsacul de mai sus.
Kata GearPack 100 DL
  • Husă de ploaie Kata E-690 – un accesoriu extrem de util în multe situații! Puteți citi aici o prezentare de-a mea a produsului. Eu am folosit destul de mult husa de ploaie în ultima perioadă. :- ) Prețul ei de acum este de 194 de lei.
Husă de ploaie Kata E-690
  • Trepiedul Manfrotto 393-H Este probabil cel mai accesibil trepied din această gamă și unul extrem de bun. Costă 366 de lei, iar la achiziționarea lui în această perioadă primiți un cupon de 100 de lei și transport gratuit. E ca și cum ai lua trepiedul la 200 de lei.
Trepied Manfrotto 393-H
  • Trepiedul Manfrotto MK294A4-D3RC2 – O variantă mai avansată, dintr-o clasă dedicată aparatelor mai grele, dar extrem de accesibilă ca preț. Costă 679 lei și primiți cadou și o husă în care să îl transportați.
Trepied Manfrotto 294A4 - 804RC2

 

1 comment
  1. Geanta avantajeaza mult imaginea apratului practic daca stau sa ma gandesc arata mai mult decat super dintr-o oarecare perspectiva practiv imaginea este mai mult decat faina daca stau sa ma gandesc mai bine, chiar fura priviri.

    Multumesc pentru post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *