Câștigă o invitație la Workshop de Fotografie Sportivă cu HTC One

HTC One

Întotdeauna am fost pasionat de fotografia sportivă, indiferent de care latură a acesteia era vorba. Am fotografiat peste doi ani în continuu meciuri de handbal. Am fotografiat câteva etape ale Campionatului Național de Raliuri. Am fotografiat apoi pentru un an activitățile unei săli de fitness, iar în urmă cu un an un tur ciclist direct dintr-un girocopter. Am cam abordat fotografia sportivă cam din toate direcțiile, fiind întotdeauna foarte atras de ce presupune acest gen fotografic.

Totuși, nu mi-am pus niciodată întrebarea oare cum ar fi să realizezi astfel de fotografii cu un telefon. Sunt atâția oameni printre spectatorii evenimentelor care fotografiază în continu pe parcursul acestora. Dar oare ce obțin? Care-s rezultatele? Se mai uită vreodată pe ele? Oare cum ar fi un astfel de workshop de fotografie sportivă, dar cu telefonul mobil?

Iar zilele trecute am primit invitația de la HTC de a susține un astfel de workshop. Este vorba de un Workshop de Fotografie Sportivă cu smartphone-urile HTC One și HTC One MiniAmbele telefoane au aceeași cameră foto, ea fiind construită în jurul tehnologiei UltraPixel dezvoltată de HTC în ultimul an. Astfel, pe suprafața senzorului (care a fost mărită) sunt dispuși un număr relativ mic de pixeli, dar de dimensiuni mult mai mari, cam de 3 ori față de pixelii obișnuiți, iar asta duce la captarea unei cantități mai mari de lumină și la reducerea semnificativă a zgomotului de imagine. 🙂

Ei bine, acest workshop pe care-l voi ține și de care vă spun are loc miercuri, 16 octombrie 2013 în București, iar la el vor lua parte câțiva bloggeri și jurnaliști. În cadrul evenimentului vom trece puțin prin tehnologia pe care o încorporează aceste camere, iar apoi vom aborda fotografia sportivă chiar cu aceste două modele, HTC One și HTC One Mini, fratele lui mai mic.

Vom avea alături de noi un sportiv (veți vedea care) pe care vom putea exersa toate tehnicile și toate trick-urile folosindu-ne la maxim de capacitățile acestor telefoane. Vom încerca panning-ul cu telefonul, fotografierea în rafală, dar cu prezența subiectului de mai multe ori în imagine și așa mai departe.

Câștigă o invitație la workshop

Ei bine, eu vă pot oferi un loc la acest workshop, iar pentru a-l câștiga trebuie să îmi trimiteți păna luni seara pe adresa adragosphoto@gmail.com orice fotografie vreți voi și care să aibă legătură cu sportul. Fie că e o fotografie de la un meci de fotbal sau baschet sau un cadru realizat unui prieten care face trick-uri cu bicicleta. Atât timp cât e o fotografie de acțiune, fotografie sportivă este primită. Voi alege cea mai bună fotografie, iar marți voi anunța câștigătorul. 🙂

Aștept fotografiile voastre! Mult succes!

UPDATE!

Câștigătorul este Alexandru Gavrilovici care s-a înscris cu această fotografie. Felicitări, Alex! 🙂

Alexandru Gavrilovici, câștigătorul invitației la workshop-ul HTC

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *