Câștigătorii concursului ”Cea mai bună fotografie din 2011”

Andrei Verdeanu

Concursul de fotografie organizat alături de Photo Magazine, ”Cea mai bună fotografie din 2011”, s-a încheiat în urmă cu 3 zile, adunând peste 35 de participanți, un număr destul de mare pentru un concurs fulger într-o perioadă în care majoritatea dintre noi n-am fost conectați la lumea virtuală.

Îmi cer scuze pentru afișarea cu întârziere a rezultatelor. Iată care sunt câștigătorii celor trei abonamente pe un an la revista Photo Magazine!

Cezar Popescu

Am stat acostati in Boston doar cateva ore..abia asteptam sa-mi termin programul pentru a putea face cateva fotografii, dar cand am avut timp am descoperit ca o ceata deasa acoperise tot orasul..si dupa o lunga asteptare, cand eram pe punctul de a pleca, Cuiva cred ca i s-a facut mila de mine, ceata s-a ridicat pana la nivelele superioare ale zgaraie-norilor, si am reusit sa fac cateva fotografii, preferata mea fiind aceasta..linia aia de jos, fiind luminile de la o salupa a Coast-Guard-ului.

Cezar Poescu

 

Andrei Verdeanu

Iarna aceasta am decis impreuna cu alti 3 prieteni buni sa petrecem prima zi de Craciun la munte, la cabana Piatra Singuratica din Hasmas. Toata ziua am avut un cer senin cum rar am mai vazut si o atmosfera limpede, cu aer rece, taios, si peisaje de iarna pe masura. Chiar inainte de a ajunge la cabana, pe cand soarele incepea sa se ascunda sub marea de nori, am fost martor impreuna cu un bun prieten la cateva momente magice in care am simtit cu adevarat maretia muntelui in fiecare respiratie. Mai aveam cam 30 de minute de mers pana la cabana, si cam tot atata timp de soare, si inainte de ultima coborare ni s-a deschis in fata ochilor ultima poiana care urma sa o traversam.

Norii curgeau lent, invaluind brazii si stancile, creeand o atmosfera de basm. M-am oprit, l-am lasat pe partener sa mearga inainte pe traseu, mi-am scos manusile si aparatul din geanta si am tras 2 cadre. Stiam ca am reusit sa prind in fotografie un moment magic rar si cat de norocos am fost. Mie imi place sa cred ca am surprins suflarea Spiritului Muntelui si asta am simtit si atunci…

Andrei Verdeanu

Andrei Ivan

In imagine este prietena mea, care mi-a facut o mica surpriza chiar de ziua mea onomastica. Facuse in urma cu ceva vreme o coronita din trandafiri, iar in ziua respectiva m-a rugat sa-i fac cateva fotografii. Nu ma asteptam sa iasa cine stie ce, insa am ramas placut surprins de rezultat – iar conceptul se potriveste foarte bine cu spiritul prietenei mele.

Andrei Ivan

Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților! Vă mulțumim că v-ați înscris și vă urăm un an cât mai bun și cu fotografii cât mai frumoase pentru a ne revedea și în 2012 la un concurs asemănător! Îi rog pe câștigători să îmi trimită datele de contact pe adresa de mail adragosphoto at gmail dot com!

Nu uitați de concursul ”Sărbătorile de iarnă”, puteți câștiga 3 tablouri excelente!

8 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *